OOV bespiegelingen Covid-19

Sinds 24 maart maak ik onderdeel uit van CoroPol: een groepje politieonderzoekers die de politieorganisaties en andere organisaties voorziet van informatie ten behoeve van toezicht en handhaving tijdens de coronacrisis.

De afgelopen weken hebben we in opdracht van de gemeenten Arnhem en Amsterdam openbare orde en veiligheid bespiegelingen gemaakt met betrekking tot Covid-19. Met toestemming van de gemeenten Amsterdam en Arnhem delen we graag de hoofdlijnen van onze bevindingen vanuit de gedachte dat ook anderen hier baat bij kunnen hebben. We hebben de bevindingen opgenomen op drie (A3) sheets, die je hier kunt vinden.

CoroPol is een gezamenlijk initiatief van: Bureau Bervoets, Bureau Beke, Bureau Broekhuizen en Bureau Landman.

Start typing and press Enter to search